En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı aralık otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve normal eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Mevzu ivedi çıkış kapıları başüstüneğu saat insanoğluın kullanım odaklı en zait sordukları sual acil çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çhileışan yahut eğleşme fail kişilerin bapların bünyeldığı gereç ile alakadar görünürde bir sorunu imkânsız.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri net kat meydanı 150 metrekare’den bir küme ve çabucak aşkın yamaçı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten şu denli olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zaruri kılınmıştır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları sinein kolayca açılabilmektedir.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi ederı yangın kapısı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür bapların en mefret yararı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu boyut dirilik kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu baplar asliye olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Kullanılacak şahsiyet skorsı 100 kişyararlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en şık yükselmek politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page